Confort perfect şi funcţionare foarte silenţioasă

Locuinţa ta merită doar ce este mai bun. În acest moment, ducem confortul la un nou nivel prin
regândirea atmosferei pure cu gama Bluevolution. Atunci când alegi tehnologiile Daikin,
te poţi baza pe confort, eficienţă energetică, fiabilitate şi control pe tot parcursul anului.
.

Unitate de perete

FTXZ-N  Ururu-Sarara

Eficienţa sezonieră ridicată garantează confortul pe timp de iarnă şi de vară, la costuri convenabile. Agentul frigorific R-32 are un impact scăzut asupra mediului faţă de agenţii frigorifici anteriori. Experienţa de mai mulţi ani Daikin şi gama largă de produse îţi oferă siguranţa alegerii unui produs fiabil şi rezistent, care se integrează perfect în locuinţa ta.

Emura FTXJ-L

Întreaga gamă de unități de aer conditionat de perete, oferă о soluție pentru orice problemă. Nu conteaza dacă sunteți un fan al tehnologiei sau doar vă doriți confort în casă – toate unitățile Daikin vor transforma casa dumneavoastră în spațiul perfect de relaxare și petrecere a timpului în tihnă.

 Perfera FTXM-M

Întreaga gamă de unități de aer conditionat de perete, oferă о soluție pentru orice problemă. Nu conteaza dacă sunteți un fan al tehnologiei sau doar vă doriți confort în casă – toate unitățile Daikin vor transforma casa dumneavoastră în spațiul perfect de relaxare și petrecere a timpului în tihnă

Comfora FTX-KV_FTXP_K3

Unităţile de perete sunt uşor de instalat şi pot fi mai puţin vizibile decât unităţile de pardoseală. Acestea pot fi montate subtil, la înălţime pe perete, de unde nu
influenţează decorul interior. Indiferent de mărimea camerelor, avem unităţi cu capacităţi care vă oferă climatul dorit, respectând bugetul disponibil.

Comfora FTX-J3

Întreaga gamă de unități de aer conditionat de perete, oferă о soluție pentru orice problemă. Nu conteaza dacă sunteți un fan al tehnologiei sau doar vă doriți confort în casă – toate unitățile Daikin vor transforma casa dumneavoastră în spațiul perfect de relaxare și petrecere a timpului în tihnă.

Sensira FTXB-C FTXF-A

Unităţile de perete sunt uşor de instalat şi pot fi mai puţin vizibile decât unităţile de pardoseală. Acestea pot fi montate subtil, la înălţime pe perete, de unde nu influenţează decorul interior. Indiferent de mărimea camerelor, avem unităţi cu capacităţi care vă oferă climatul dorit, respectând bugetul disponibil.

Unitate necarcasata tavan fals

FDXS-F(9)

Investiţia în tehnologia inverter este recuperată de mai multe ori prin îmbunătăţirea confortului. Sistemul de condiţionare a aerului cu inverter reglează în mod continuu capacitatea de răcire şi încălzire pentru a corespunde temperaturii din cameră, îmbunătăţind astfel nivelul confortului. Inverterul reduce timpul de pornire a sistemului, permiţând atingerea mai rapidă a unei temperaturi solicitate în cameră. Imediat ce temperatura este atinsă, inverterul asigură menţinerea constantă a acelei temperaturi.

Unitate de pardoseală

FVXG-K  NEXURA

Nexura vă face lumea confortabilă. Răcoarea unei brize de vară sau confortul unei surse suplimentare de căldură aduc o senzaţie de bunăstare în spaţiul în care vă petreceţi timpul, de-a lungul întregului an. Designul său discret, dar modern, cu un panou frontal care radiază o căldură suplimentară, nivelul redus al zgomotului şi debitul redus al aerului vă transformă camera într-un refugiu.

FVXS-F

Unitatea de pardoseală pentru locuinţe de la Daikin are un design contemporan, este extrem de silenţioasă în funcţionare, este eficientă din punct de vedere energetic şi creează un climat foarte confortabil pentru camera de zi, bucătărie sau dormitor, pe timp de zi sau pe timp de noapte, de-a lungul întregului an. Unitatea interioară poate fi utilizată în aplicaţii pereche, combinând o unitate interioară cu o unitate exterioară, sau în aplicaţii multi, combinând până la nouă unităţi cu o singură unitate exterioară.

FLXS-B_RXS-K

Unităţile de perete sunt uşor de instalat şi pot fi mai puţin vizibile decât unităţile de pardoseală. Acestea pot fi montate subtil, la înălţime pe perete, de unde nu influenţează decorul interior. Indiferent de mărimea camerelor, avem unităţi cu capacităţi care vă oferă climatul dorit, respectând bugetul disponibil. Putem oferi orice tip de unitate, de la unităţi cu design şi eficienţă ridicată la unităţi excelente şi rentabile.

Aplicație Multimodel

MXM-M

Toate unităţile interioare pot fi controlate individual şi nu necesită instalare în aceeaşi cameră.

Combinaţi diverse tipuri de unităţi interioare: de perete, de pardoseală, suspendate, casete cu jet circular, necarcasate de plafon fals. Este posibilă instalarea etapizată.

RXYS(C)Q

La o singură unitate exterioară VRV se pot conecta pană la 9 unităţi interioare. Lungimea totală maximă a conductelor de 145 m oferă o flexibilitate mai mare în ceea ce priveşte alegerea poziţiei de instalare

MXS

Este disponibilă o gamă foarte largă de unităţi cu 2 până la 5 porturi, făcând posibile toate tipurile de aplicaţii. Este posibilă instalarea etapizată