Confort perfect şi funcţionare foarte silenţioasă

Locuinţa ta merită doar ce este mai bun. În acest moment, ducem confortul la un nou nivel prin
regândirea atmosferei pure cu gama Bluevolution. Atunci când alegi tehnologiile Daikin,
te poţi baza pe confort, eficienţă energetică, fiabilitate şi control pe tot parcursul anului.
.

Unitate de perete

FTXZ-N  Ururu-Sarara

Eficienţa sezonieră ridicată garantează confortul pe timp de iarnă şi de vară, la costuri convenabile. Agentul frigorific R-32 are un impact scăzut asupra mediului faţă de agenţii frigorifici anteriori. Experienţa de mai mulţi ani Daikin şi gama largă de produse îţi oferă siguranţa alegerii unui produs fiabil şi rezistent, care se integrează perfect în locuinţa ta.

Stylish FTXA-A

Un design compact şi funcţional, adecvat pentru toate interioarele cu finisaj elegant în cristal. Valori ale eficienţei sezoniere de până la clasa A+++ în răcire şi încălzire graţie celei mai recente tehnologii şi inteligenţei încorporate. Controler online: controlaţi unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul unei aplicaţii, reţele locale sau internet.

Emura FTXJ-L

Întreaga gamă de unități de aer conditionat de perete, oferă о soluție pentru orice problemă. Nu conteaza dacă sunteți un fan al tehnologiei sau doar vă doriți confort în casă – toate unitățile Daikin vor transforma casa dumneavoastră în spațiul perfect de relaxare și petrecere a timpului în tihnă.

 Perfera FTXM-M

Întreaga gamă de unități de aer conditionat de perete, oferă о soluție pentru orice problemă. Nu conteaza dacă sunteți un fan al tehnologiei sau doar vă doriți confort în casă – toate unitățile Daikin vor transforma casa dumneavoastră în spațiul perfect de relaxare și petrecere a timpului în tihnă

Comfora FTXP-M

Aproape silenţios: unităţile sunt aşa de silenţioase în timpul funcţionării, că uitaţi de prezenţa lor. Dimensiunile sale compacte recomandă unitatea ca fiind ideală pentru proiectele de renovare, mai ales pentru montarea deasupra uşii.

Sensira FTXC-B

Panoul frontal plat şi elegant se armonizează uşor cu orice decor interior şi se curăţă mai uşor. Controler online (opţional): controlaţi unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul unei aplicaţii, reţele locale sau internet şi menţineţi o imagine generală a consumului de energie.

Unitate de pardoseală

FVXG-K  NEXURA

Nexura vă face lumea confortabilă. Răcoarea unei brize de vară sau confortul unei surse suplimentare de căldură aduc o senzaţie de bunăstare în spaţiul în care vă petreceţi timpul, de-a lungul întregului an. Designul său discret, dar modern, cu un panou frontal care radiază o căldură suplimentară, nivelul redus al zgomotului şi debitul redus al aerului vă transformă camera într-un refugiu.

FVXM-F

Unitatea de pardoseală pentru locuinţe de la Daikin are un design contemporan, este extrem de silenţioasă în funcţionare, este eficientă din punct de vedere energetic şi creează un climat foarte confortabil pentru camera de zi, bucătărie sau dormitor, pe timp de zi sau pe timp de noapte, de-a lungul întregului an. Unitatea interioară poate fi utilizată în aplicaţii pereche, combinând o unitate interioară cu o unitate exterioară, sau în aplicaţii multi, combinând până la nouă unităţi cu o singură unitate exterioară.

Aplicație Multimodel

MXM-M

Toate unităţile interioare pot fi controlate individual şi nu necesită instalare în aceeaşi cameră.

Combinaţi diverse tipuri de unităţi interioare: de perete, de pardoseală, suspendate, casete cu jet circular, necarcasate de plafon fals. Este posibilă instalarea etapizată.

RXYS(C)Q

La o singură unitate exterioară VRV se pot conecta pană la 9 unităţi interioare. Lungimea totală maximă a conductelor de 145 m oferă o flexibilitate mai mare în ceea ce priveşte alegerea poziţiei de instalare

MXS

Este disponibilă o gamă foarte largă de unităţi cu 2 până la 5 porturi, făcând posibile toate tipurile de aplicaţii. Este posibilă instalarea etapizată