Azimut Grup

Dealer Oficial DAIKIN

Compania Azimut Grup cu succes activează pe piața sistemelor de climatizare si ventilare din anul 2005.
Dealungul anilor am obținut aptitudini profesionale în domeniul condiționării și ventilării a aerului.
Succesul companiei se datorează muncii asidue și analizei minuțioase a fiecărui proiect și atașării discrete pentru fiecare client.

Aplicarea continuă a ultimelor tendințe și inovații tehnologice din domeniul ventilării și condiționării a aerului împreună cu personalul profesionist este avantajul nostru.
De la început Azimut Grup și-a pus drept scop utilizarea produselor de cea mai înaltă calitate în proiectele elaborate și colaborarea cu brandurile de frunte în domeniul ventilării : DAIKIN, REMAK, SALDA, SOLER&PALAU, MAICO, RUCK.

Azimut Grup este Dealer Oficial DAIKIN în Republica Moldova.

Daikin este un producător şi furnizor de echipamente HVAC (încălzire, ventilare şi aer condiţionat), inclusiv pompe de căldură şi soluţii de refrigerare, deținând poziția de lider la nivel global.

Adresa noastră

SC Azimut Grup SRL
mun. Chișinău

tel.:+373 22 808 048
fax: + 373 22 272 456
web: https://azimut.md

Compania furnizează soluţii inovatoare şi superioare de climatizare, pentru a satisface nevoile clienţilor rezidenţiali, comerciali şi industriali.
Astfel, putem declara ferm că Azimut Grup este partenerul dumneavoastră fiabil în proiectele integrate de ventilare și aer condiționat.