Sky Air, soluţia pentru sectorul commercial

Sky Air este gama comercială premium de la Daikin, proiectată pentru o eficienţă energetic sezonieră optimă. Asigurând soluţia ideală pentru toate tipurile de spaţii comerciale mici, seria Sky Air oferă soluţia de confort complet care vă permite controlul total al încălzirii, răcirii, ventilării şi perdelelor de aer.

Prezentare unități interioare

Unitati tip caseta

FCAG-B

Casetă cu jet circular. Refulare a aerului la 360° pentru eficienţă şi confort optime

FFA-A

Se integrează perfect într-un singur panou de tavan fals, permiţând montarea corpurilor de iluminat, a difuzoarelor şi a sprinklerelor în panourile alăturate

Unități necarcasate de plafon fals

FDXM-F9

Investiţia în tehnologia inverter este recuperată de mai multe ori prin îmbunătăţirea confortului. Sistemul de condiţionare a aerului cu inverter reglează în mod continuu capacitatea de răcire şi încălzire pentru a corespunde temperaturii din cameră, îmbunătăţind astfel nivelul confortului. Inverterul reduce timpul de pornire a sistemului, permiţând atingerea mai rapidă a unei temperaturi solicitate în cameră. Imediat ce temperatura este atinsă, inverterul asigură menţinerea constantă a acelei temperaturi.

FBA-A

Cea mai subţire unitate din clasă, doar 245 mm (înălţime construită 300 mm), prin urmare, orificiile înguste din tavan nu mai sunt o provocare Cea mai subţire şi în acelaşi timp cea mai puternică unitate cu presiune statică medie de pe piaţă

FDA-A

Presiunea statică externă ridicată de până la 250 Pa, facilitează utilizarea reţelelor extinse de conducte şi grile

Unitati suspendate

FHA-A

Soluție pentru camere mari fără tavan fals sau spaţiu liber pe pardoseala. Unitatea modernă se integrează uşor în orice interior. Fantele se închid complet atunci când unitatea nu funcţionează şi nu sunt vizibile grile de admisie aer.

FUA-A

Unitate unică de la Daikin pentru camere mari fără tavan fals sau spaţiu liber pe pardoseală.

Chiar şi camerele cu un tavan de până la 3,5 m pot fi încălzite saurăcite fără o scădere a capacităţii.

Unitati de perete

 FAA-A

Conceput pentru camere fără tavan fals sau spaţiu liber pe pardoseală, garantează cea mai bună calitate, cea mai ridicată eficiență și performanță din clasa sa.

Unitati de pardoseala

FVA-A

Proiectat pentru spații comerciale cu tavane înalte. Garantează o rentabilitate financiară pentru toate tipurile de aplicații comerciale.

FNA-A

Aplicație elaborată pentru a fi integrată în perete. Sunte vizibile doar grilele de aspirație și refulare

Prezentare unitati exterioare

SkyAir Alpha-series RZAG-MV1/ RZAG-MY1

Tehnologie performantă pentru aplicaţii comerciale şi pentru camere tehnice.

Echilibrul perfect între eficienţă şi confort datorită temperaturii variabile a agentului frigorific: eficienţă sezonieră de vârf în cea mai mare parte a anului şi viteză ridicată de reacţie în zilele toride.

Alpha-series RZASG-MV1 RZASG-MY1

Unităţi pentru acoperiş. Concept „plug and play” cu instalare uşoară, plus configuraţie cu o sigură instalare; nu sunt necesare conducte suplimentare deoarece părţile interioare şi exterioare sunt preconectate

SkyAir Active-series AZAS-MV­/ AZAS-MY­

Ideală pentru magazine mici. Unităţi exterioare foarte compacte şi uşor de instalat. clase energetice până la A+ (răcire)/A (încălzire).

Rooftop

UATYQ-CY1

Tehnologie şi confort combinate pentru aplicaţii comerciale. Garantează funcţionarea în modurile de încălzire şi răcire până la -15 °C.

UATYP-AY1­

Unităţi destinate spațiilor mari deschise. Acoperă necesitățile pentru răcire, ventilare și încalzire. Soluție complexă într-o singură unitate. Designul unităţii cu partea superioară plată, permite utilizarea maximă a spaţiului depozitelor şi containerelor