Aplicaţii cu centrale de tratare a aerului AHU
AIR Handling Unit

prezinta noile centrale de tratare aer modulare AmberAir produse de Salda Lituania

Prezentarea gamei sistemelor de ventilare DAIKIN

Gamă largă de debite de aer

Pentru aplicaţii care necesită volume mari de aer proaspăt tratat (atriumuri mari, săli de banchet etc.), centralele de tratare a aerului reprezintă soluţia ideală. Gama mare de centrale de tratare a aerului de la procesează debite de aer cuprinse între 500 m³/h şi 140 000 m³/h. Centrala de tratare a aerului poate fi adaptată pentru a furniza debitul de aer dorit, graţie dimensiunilor specifice ale secţiunii de ieşire, disponibile la instalare.Centralele sunt produse conform solicitarilor specifice fiecarui proiect sau aplicatie.

Utilizare

  • tratarea aerului in aplicatii comerciale si industriale
  • filtrarea aerului
  • incalzire (baterii cu apa calda, în detenta directa,)
  • racire (baterii apa rece, în detenta directă)
  • recuperarea caldurii (schimbator în placi sau rotativ)
  • instalare la interior sau exterior
  • piscine
  • la cerere construcție igienica, pentru spitale, camere albe
  • aplicații adiabatice.

Amortizarea

Centrala de tratare a aerului (CTA) este o parte esenţială a unui sistem eficient de climatizare, iar economiile generate de designul nostru avansat şi de eficienţele în funcţionare garantează o amortizare rapidă a investiţiei. Centrale de tratare a aerului a fost concepută pentru a furniza o performanţă excepţională, reducând consumul şi, implicit, facturile de energie. Luând în considerare durata de utilizare a echipamentului de 15 ani, acest lucru va duce la economii substanţiale, în special, în aceste timpuri caracterizate de creşterea continuă a preţurilor energiei.

Dimensiuni prestabilite

Oferim 27 de dimensiuni fixe, optimizate pentru a atinge cel mai bun compromis între rentabilitate şi standardizare de producţie. Designul în secţiuni permite dimensionarea unităţilor în incremente de 1 cm şi asamblare la faţa locului, fără lucrări de sudură, pentru a respecta constrângerile de spaţiu ale instalaţiei.

Componente cu eficienţă ridicată

Toate centralele de tratare a aerului au fost concepute pentru eficienţă energetică optimă. Panourile din poliuretan sau vată minerală garantează o izolaţie termică excelentă. Iar gama de filtre furnizate satisfac cele mai exigente solicitări.

Instalare simplă şi rapidă

Designul plug and play oferă instalatorilor mai mult confort. Beneficiile sunt de natură economică, nemaifiind necesare reglaje scumpe înainte de punerea în funcţiune a unităţii. Plug and play simplifică activitatea fiecăruia, oferind siguranţă şi rentabilitate.