Azimut Grup

Mereu suntem alături de partenerii noștri și facem totul pentru ca ei să conteze pe noi. Distribuim confort și securitate prin intermediul echipamentelor de aer condiționat.

Pentru a descoperi cine suntem și a vă convinge de profesionalismul nostru, vă invităm să parcurgeți informația despre companie.

Despre noi
Calitate

Vindem numai echipamente de calitate incontestabilă.

Rapiditate

Apreciem timpul clientului și suntem flexibili în planificare.

Responsabilitate

Respectarea tuturor angajamentelor până la capăt

350
Numărul de angajați
1500
Proiecte finisate
875
Recenzii pozitive
984
Clienți mulțumiți
Oferim o gamă variată de produse

Membrii echipei „Azimut-grup" SRL, de-a lungul timpului în care activează în domeniul echipamentelor de aer condiționat și ventilare, au dobândit o vastă experiență în proiectarea, selectarea, instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor de aer condiționat și ventilare.

Produse Daikin

Produse

Categorii
Portofoliu nostru

Compania „Azimut-grup” SRL are plăcerea de a colabora cu parteneri de încredere, alături de care creează proiecte frumoase și durabile, în primul rând. Am reușit să activăm în mai multe colțuri ale Republicii Moldova, de fiecare dată străduindu-ne să respectăm cerințele consumatorilor și să satisfacem adevăratele lor nevoi. Munca noastră am centralizat-o în portofoliul pe care îl puteți consulta chiar pe site.

Portofoliu

Am trăit o experiență frumoasă alături de echipa „Azimut-grup”. Nu mă așteptam ca o muncă atât de calitativă să fie realizată în asemenea timp scurt. Acum oficiul nostru este echipat în totalitate. Mulțumim!

Andrei

Manager

"AZIMUT Microclimate Systems"

Ne puteți apela sau lăsa un mesaj oricând!

Contactați-ne!